Resolem els teus dubtes


Aquí et responem a algunes de les preguntes que ens feu habitualment.
Si tens alguna consulta més concreta, no dubtis en contactar amb nosaltres :)

Característiques tècniques del retrat

QUIN TAMANY TINDRÀ EL MEU RETRAT? 
Tots els retrats tenen el mateix format: 18x24cm.

SI VULL EMMARCARCAR-LO, PODRÉ? 
Sí. El format del retrat és estàndar. Podràs trobar facilment marcs on el teu retrat encaixi a la perfecció, sense necessitat de crear un marc a mida. Està tot pensat! ;)

EL RETRAT SERÀ HORITZONTAL O VERTICAL?
Els retrats individuals son sempre en format vertical. La resta de retrats (dobles, de 3, 4 o 5 persones) sempre son en format horitzonal.

EL RETRAT ÉS IMPRES?
No. Rebràs l’AUTÈNTIC retrat original fet de la mà del Bernat Solsona. Els retrats de The Fantastic Portrait en cap cas es fan de manera digital. Ens agrada fer les coses com abans :)

QUINA TÈCNICA UTILITZA L’ARTISTA?
Els retrats es dibuixen amb retoladors Posca sobre paper de color Fabriano. El resultat és un color pla i mate, semblant a l'acabat d'una pintura gouache. Podeu veure el procès al nostre instagram.

Recomancions al triar la fotografia

ÉS IMPORTANT TRIAR BÉ LA FOTOGRAFIA?
Si. És molt important que a la fotografia que ens enviis, les persones a retratar portin un estil en consonància a com vols que els dibuixem. La similitud amb els retratats esdevé fonamentalment pel cabell, els accessorIs o la roba que portin, així que és important que aquests elements es vegin bé.

A LA FOTOGRAFIA ENVIADA, LA PERSONA A RETRATAR SURT AMB ULLERES/BARRET/MOCADOR, POTS DIBUIXAR-LA SENSE?
Per tal d’evitar malentesos, és important que a la fotografia que ens envieu la persona dugui els elements que voleu que es mostrin al retrat (ulleres, roba, barrets o altres complements/accessoris). Si no vols que al retrat sigui amb qualsevol d’aquests objectes, segur que tens una altra fotografia que faciliti la feina al Bernat Solsona per a que el teu retrat surti perfecte!

A LA FOTOGRAFIA ENVIADA, LA PERSONA A RETRATAR SURT AMB EL CABELL RECOLLIT PERÒ SEMPRE EL DUU ARRISSAT, POTS ADAPTAR-HO?
Per tal d’evitar malentesos, és important que a la fotografia que ens envieu la persona dugui el pentinat que voleu que surti al retrat. El color del cabell, la llargada, les barbes o bigotis, son trets característics de l’aspecte físic i és important que es vegin bé per tal que el Bernat Solsona pugui afinar al màxim ;)

EL RETRAT ÉS UNA REPRODUCCIÓ DE LA FOTO?
No. La foto serveix només per veure l’aspecte físic de la persona a retratar, en cap cas es reproduirà la postura, les accions o els entorns que surtin a la fotografia.

I SI LES PERSONES RETRATADES NO S’ASSEMBLEN PROU?
El resultat del retrat no és realista ni caricaturesc. Responen tots al mateix estil dels exemples que podeu veure a la web o al nostre instagram

Enviament

QUAN TRIGARÉ EN REBRE EL MEU RETRAT?
Los pedidos nacionales serán enviados en un plazo de 1 a 4 días laborables después de realizar el pedido. Los pedidos peninsulares se envían por servicio de mensajería 48/72h. Debes tener en cuenta que los fines de semana no salen pedidos ni tampoco se reparten en destino. Los envíos a Islas Baleares e Islas Canarias se envían por Correos Certificado por lo que el tiempo de envío puede dilatarse más que en el caso peninsular.
Los pedidos internacionales serán enviados en un plazo de 1 a 4 días laborables después de realizar el pedido. Los pedidos internacionales se envían por servicio de Correos Certificado y el tiempo suele de de entre 7 a 15 días, pero puede variar ya que depende de la mensajería de cada país, así como de aduanas.

QUE PUC FER PER FACILITAR QUE L’ENTREGA ES FACI L’ABANS POSSIBLE?
Si incluyes tu número de teléfono en los datos de contacto podremos facilitárselo a la agencia de transporte y que puedan garantizar lo antes posible.

QUINS SON ELS COSTOS D’ENVIAMENT?
El coste del envío nacional (Península e islas) es de 4€.
El coste de envío internacional es de 8€.

SI NO VULL PAGAR GASTOS D’ENVIAMENT, PUC PASSAR A RECOLLIR EL MEU RETRAT AL VOSTRE ESTUDI?
Si vols, pots passar a recollir el teu retrat al nostre estudi sota cita previa.

QUE PASSA SI HI HA QUALSEVOL INCIDÈNCIA EN L’ENVIAMENT?
Si no se hace recepción del pedido y es devuelto a The Fantastic Portrait, podrás pots passar a recollir el teu retrat al nostre estudi sota cita previa o tornar a pagar el envío en caso de querer que volvamos a enviártelo.

ES PODEN FER DEVOLUCIONS?
No. The Fantastic Portrait ofereix retrats personalitzat fets adhoc per a cada encàrrec, és per aquest motiu que no es permeten devolucions o canvis. Si et preocupa com serà el resultat, et recomanem que llegeixis les nostres recomanacions per escollir una bona foto, així rebràs un retrat en el que identifiquis els teus al 100%. Un cop rebis el teu retrat no voldràs canviar-lo per cap altre!

Drets dús

QUINA LLICÈNCIA D'ÚS EM PERMET LA COMPRA D'UN RETRAT? 
Els retrats de The Fantastic Portrait estàn sota llicència Creative Commons  Atribución-No Comercial-No Derivadas (CC BY-NC-ND).

PUC COMPARTIR EL MEU RETRAT A LES XARXES SOCIALS?
I tant, ens encanta que compartiu els vostres retrats a les xarxes! Pots compartir el retrat amb tothom sempre i quan es reconegui l'autoria de The Fantastic Portrait / Bernat Solsona. Agrairem que ens etiquetis a les xarxes utilitzant @thefantasticportrait o #myfantasticportrait.

PUC UTILITZAR EL MEU RETRAT AMB FINALITATS COMERCIALS?
No. Pots compartir el retrat amb la gent sempre que es reconegui l'autoria, però els retrats de The Fantastic Portrait no poden ser utilitzats amb finalitats comercials. Si el que necessites és una il·lustració per a la teva empresa, marca o producte, pots visitar www.bernatsolsona.com.

PUC MODIFICAR, COMPOSAR O CREAR UNA NOVA IL·LUSTRACIÓ A PARTIR DEL MEU RETRAT?
No. El beneficiari del retrat té dret de compartir còpies literals de l’obra sempre que es reconegui l'autoria. En cap cas té dret de produir obres derivades, ni modificar o alterar l’obra. Si el que necessites és una il·lustració diferent al que ofereix The Fantastic Protrait, pots visitar www.bernatsolsona.com.